YÜKSEK LİSANS SEMİNER DERSİ hk.

Yüksek Lisans Seminer dersini alan öğrenciler, Seminer dersi işleyişi ve takvimi aşağıdaki gibi olacaktır. Tarih ve işleyişe uymayan öğrenciler bu dersten başarısız sayılacaktır.

1-22 Mart 2024, Seminer verilecek konuların belirlenmesi ve bu konuların seminer dersi sorumlusuna beyan edilmesi.

1-30 Nisan 2024, Seminer sunumlarının hazır bir şekilde ders sorumlusuna gönderilmesi.

17, 23, 24 Mayıs 2024, SUNUMLARIN yapılması ve seminer raporunun teslimi.

Not 1: Seminer sunuş tarihleri yukarıda belirtilen tarihlerden önce olmamak kaydı ile bölüm hocalarının müsaitlik durumlarına göre değiştirilebilir. Taslak olarak 17,23,24 Mayıs tarihleri belirlenmiştir.

Not 2: Seminer konularını mutlak suretle 22 Mart 2024 tarihine kadar ders sorumlusuna onaylatmanız gerekmektedir. Seminer konuları seçilirken Bilimsel nitelikte ve Çevre Mühendisliği ile alakalı konular seçilmelidir. Bu hususa uymayan konular kabul edilmeyecektir.

Not 3: Seminer dersi ile ilgili hızlı iletişim sağlanması amacıyla bir whatsApp grubu oluşturması planlanmıştır. Bununla ilgili duyuru eğitmen sistemi üzerinden öğrencilere yapılmıştır. Dileyen öğrenciler, obisiste belirtilen iletişim numarasına ya da hamdi@erciyes.edu.tr adresine, ad soyad, whatsApp iletişim numarasını yollayabilir.

Dersin Sorumlusu

Doç. Dr. Hamdi MIHÇIOKUR